Termeni si conditii

INTRODUCERE

Aceste conditii generale de vânzare se adresează oricărei persoane care comandă de pe www.maison-du-savon.md. Plasarea unei comenzi presupune acceptarea deplină si neconditionată a acestor termeni si conditii, preturi si descrieri ale produselor oferite.

Folosirea, incluzând vizitarea si cumpărarea produselor de pe site-ul www.maison-du-savon.md, implică acceptarea în totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate în paragrafele următoare. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate în orice moment de către furnizor, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment. În cazul în care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie să înceteze folosirea serviciilor noastre.

Promotiile din magazinul La Maison du Savon de Marseille Moldova vor fi valabile si pe site, în limita stocului disponibil.

COMANDA

Comanda este înregistrată în momentul plasării comenzii pe site si confirmării ulterioare telefonic. Comenzile primite pe site vor fi onorate în functie de stocurile disponibile. În lipsa unui produs, „Maison du Savon" SRL va înstiinta clientul.

POLITICA DE RETURNARE

Cumpărătorul poate refuza receptionarea produselor în cazul în care observă o neconformitate a acestora în momentul în care îi sunt livrate.

După achizitionarea produselor, acestea nu pot returnate sau înlocuite cu un produs similar, dacă produsele livrate sunt conforme, potrivit Hotărârii Guvernului №1465 din 08.12.2003, MO248-253/19.12.2003, art.1530, Anexa 2, p.3 - articole de igienă individuală și p.4 - articolele de parfumerie și cosmetică (în redactia Hotărârii Guvernului №1188 din 02.11.2007, МО175/09.11.2007).

CONTINUT SITE

„La Maison du Savon de Marseille” Moldova, face eforturi permanente pentru a păstra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferită decât cea reală, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot contine erori de operare.
Ne declinăm răspunderea pentru orice situatie care poate apărea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice apărute la server.

COPYRIGHT

maison-du-savon.md si toate informatiile continute pe acest site sunt proprietate a companiei „Maison du Savon” S.R.L. Folosirea sub orice formă si în orice scop a materialelor publicate pe site, fără acordul „Maison du Savon” S.R.L. se pedepseste conform legilor în vigoare.

FRAUDA

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care rulează site-ul maison-du-savon.md, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor maison-du-savon.md si va pune în miscare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

LITIGII

Orice litigiu apărut între Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenta revine instantelor de judecată din Republica Moldova.

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

„Maison du Savon” SRL îsi rezervă dreptul de a modifica în orice moment continutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor. De asemenea, compania îsi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limită, „Maison du Savon” SRL îsi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.
Pentru orice neclarităti, vă rugăm să ne contactati la +373 60 71 18 18.

 PLATA

„Maison du Savon” S.R.L. propune următoarele metode de achitarea comenzii online:

1. La curier în momentul primirii coletului - achitare cu cardul bancar sau în numerar.

2. La preluarea coletului din magazin - achitare cu cardul bancar sau în numerar.


Preturile sunt exprimate în LEI MDL, cu toate taxele incluse. Preturile pot fi modificate în cazul modificării cotei TVA sau în cazul ajustării cursului de schimb.