Cine suntem noi?

Produse naturale de îngrijire zilnică pentru întreaga familie 

La Maison du Savon de Marseille este unul dintre fabricantii traditionali ai celebrului săpun de Marsilia insa astăzi produce si o gama mult mai diversa de cosmetice. La Maison du Savon este lider pe piata de profil cu peste 250 de sapunuri parfumate, fabricate in Grasse, capitala parfumurilor frantuzesti.

Autenticitatea este cuvantul cheie al produselor noastre si ceea ce confera un concept de brand definitoriu. Produsele noastre de ingrijire zilnica pot fi folosite de catre toata familia, sunt naturale si au la baza uleiuri esentiale de argan, lavanda, fruct de dafin, floare de cires, fruct de cactus, unt de Shea - ceea ce asigura o ingrijire optima pentru toate tipurile de piele.

La Maison du Savon de Marseille este intr-o continua dezvoltare, reprezinta astazi 18 magazine in Franta si peste 200 de alte puncte de vanzare in Franta, Italia, Spania, Belgia, Germania, Africa de Sud, Asia.

Descoperiti locurile unde sunt fabricate sapunurile si cosmeticele noastre naturale: sapunuri lichide pe baza de lavanda - Sault, cosmetice si geluri de dus- Peyruis, sapunuri parfumate pe baza de ulei de argan bio - Valensole, cuburi si felii de sapun traditional - Marsilia, sapunuri si cosmetice pe baza de lapte de magarita si unt de Shea - Aubagne, parfumuri - Grasse.

 Maison du Savon de Marseille vă garantează productia traditională franceză.
- Lavandă: Fabricat în Sault
- Săpunuri lichide si de uz casnic : Fabricare în Peyruis
- Cosmetice si geluri de dus: Fabricate în Valensole
- Sapunuri parfumate cu ulei de argan : fabricatie Manosque
- Textile: Fabricatie în Bastidonne
- Cuburi si felii de Marsilia : Fabricate în Marsilia
- Săpunuri parfumate cu unt de shea si lapte Anesse: productie Manosque
- Parfumuri si arome: Fabricat în Grasse