Adevăratul Săpun de Marsilia

9 mar. 2022

 

„Săpun de Marsilia” nu are o denumire protejată. Este dificil pentru consumatori să distingă adevăratul de fals printre produsele vândute pe piată. Unele asa-numite săpunuri „Marsilia” sunt produse în străinătate si nu în Provence. În plus, contin grăsimi animale si aditivi chimici. Nerăbdătoare să păstreze reteta traditională 100% vegetală pentru săpunul de Marsilia adevărat, La Maison du Savon de Marseille se alătură în parteneriat cu Savonnerie du Fer à Cheval pentru a prezenta noua sa gamă de săpunuri de Marsilia autentice fabricate în Provence. Această autenticitate este garantată de eticheta „Săpun de Marsilia” creată de Uniunea Profesionistilor din Săpun de Marsilia, o asociatie creată în 2011 pentru a apăra, promova si face cunoscut săpunul autentic de Marsilia. Eticheta „Savon de Marseille” este emisă de Uniunea profesionistilor săpunului de Marsilia companiilor situate într-o anumită zonă geografică si respectând un proces de fabricatie definit într-o cartă. Companiile sunt verificate anual în timpul unui audit.

Criteriile care dovedesc autenticitatea acestuia:

Compozitia sa „Reteta originală” - Exclusiv uleiuri vegetale - Fără miros - Fără colorant - Fara produs sintetic
Label UPSM Savon de Marseille

Fabricarea sa în 5 pasi cheie Lipire: Detergentul cu sifon si grăsimea vegetală sunt încălzite si aduse la fierbere în ceaun. Lesiere: Această operatiune constă în adăugarea unui detergent sărat foarte dens pentru a provoca excesul de sifon fundul cazanului. Gătit: transformă grăsimea în săpun prin adăugarea de detergent concentrat de sifon. Spălare: Pasta de săpun este rafinată prin spălare. Lichidare: O ultimă spălare cu apă limpede aduce săpunul în starea sa naturală. Apoi supranată săpunul neted si pur care îi face reputatia. Aceste operatiuni diferite durează între o săptămână si zece zile.


Originea sa geografică Întreaga noastră gamă de produse este fabricată în Marsilia.


Lasă un comentariu

Te rugăm să ții cont că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.


Explorează mai mult